Restoranas

Pirmame  GABIJOS viešbučio aukšte įsikūręs garsus lietuviškas restoranas „MEAT Steak House“.

Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas mokėsi prestižinėje pasaulinio garso  kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, kurią baigė aukso medaliu ir šiandien yra vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje, kuriam priklauso kelių restoranų tinklas. Šio restorano pasididžiavimas yra MĖSA: kas bebūtų – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje.
Restoranas „Meat Steak House“  yra bene vienintelis Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo  kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, todėl didkepsnis įgauna ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus.
Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.
_
Restorano „MEAT Steak House“ darbo laikas:

Pirmadienis - Antradienis

NEDIRBAME

Trečiadienis - Ketvirtadienis

12:00 – 21:00 (virtuvė iki 20:00 val.)

Penktadienis - Šeštadienis

12:00 – 23:00 (virtuvė iki 22:00 val.)

Sekmadienis

12:00 – 17:00 (virtuvė iki 17:00 val.)

*Paskutinius maisto meniu užsakymus priimame likus 1 val. iki restorano darbo pabaigos.
*Dėl alergenų kreipkitės į padavėjus.
*Gyvūnai į restoraną neįleidžiami.
*10 ir daugiau asmenų grupėms taikomas 10 proc. aptarnavimo mokestis.


 
-
Rezervacijas galite atlikti telefonu: +370 (612) 06029, arba el.paštu: restoranas@gabija.lt
Adresas: Vytauto g. 40, Palanga, viešbutis „GABIJA“
Palikite žinutę
Prenumeruokite naujienlaiškį